donderdag 27 augustus 2009

Update: Laatste nieuwtjes

Jullie vertrekken vanaf Rotterdam en niet vanaf Schiphol!
Op vliegveld Rotterdam kan je zaterdag vanaf 10.50 uur inchecken. Departuretime is 12.50 uur.
Neem je (groeps)E-ticket (door Andre onlangs naar je toegestuurd) en niet te vergeten je paspoort mee en bij het inchecken zal je naam door de grondstewardess van de groepnamenlijst worden afgestreept en je een instapkaart worden overhandigd.
Op het vliegveld is een contactpersoon aanwezig: Henriette (voor foto: zie smoelenboek!). Zei zal een bordje waar Prati Piani opstaat bij zich dragen. Je moet wel zelf inchecken, dat doet zij niet voor jullie.

Verder willen wij jullie er namens Andre & Monica nogmaals op attenderen niet teveel bagage mee te nemen en rekening te houden met de afmetingen van je koffer en/of weekendtas. De voorkeur gaat trouwens uit naar het gebruik van weekendtassen.
Vanaf Nice worden jullie zoals bekend met busjes naar Prati Piani vervoerd.
Neem in die koffer ook iets warms mee om aan te trekken mee voor de avonden. Deze kunnen hier wat fris zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een trui, vestje of trainingsjasje.

Ook namens het bruidspaar wensen wij jullie een behouden vlucht en kijken we uit naar komend weekend! Groeten van de ceremoniemeesters, Robert & Astrid